FÖRMÅNSCYKEL ARBETSGIVARE

Populär löneförmån . Ingen kostnad. Ingen risk.

Förmånscykel låter dig som arbetsgivare förse dina medarbetare med ett färdmedel, en fritidssyssla samt ett träningsinstrument som gynnar såväl hälsa som miljö.

Alla arbetsgivare, från fåmansföretag till bolag med många anställda kan erbjuda förmånscykel från Bikelease. Vi erbjuder alla former av cyklar, inklusive elcyklar som gör även längre cykelpendling möjlig.

Medarbetaren får vanligen förmånen mot ett bruttolöneavdrag. Du kan som arbetsgivare välja att subventionera delar eller hela förmånen. Förmånsvärdet är lågt, vilket gör att arbetsgivaravgiften blir oförändrad eller lägre.

Kunder i urval

customers_1.png

customers_2.png

   pelle_rund_2.png

ICA valde förmånscykel från Bikelease

“En cykel är en otroligt uppskattad förmån som är bra för både miljön och plånboken, men också hälsan såklart.”

Pelle Paulsson, VD Maxi ICA Värmdö

Läs mer-->>

Enkelt att komma igång

Förmånscykel från Bikelease hanteras helt online för de flesta kunder. Fyll i en intresseanmälan nedanför så skickar vi information om hur ni skriver på ett samarbetsavtal online.

Tillsammans sätter vi ihop ett erbjudande för medarbetarna. De flesta arbetsgivare skickar ut erbjudandet digitalt, men vi kan också trycka broschyrer att dela ut. Bikelease kan även besöka kontoret för att demonstrera och svara på frågor.

Beställningen av cyklar sker via oss eller genom Bikelease e-handelsplats och leverans av cyklar sker antingen till ert kontor, eller direkt hem till medarbetarens bostad. 

Tips! Läs vår mall för hur upphandling av förmånscyklar kan se ut.

 

Smidig administration

Cykelförmånen är enkel att administrera med Bikelease som partner. Cykeln ägs under avtalets löptid av vår finanspartner och ni som arbetsgivare förmedlar kostnaden till medarbetaren genom ett underuthyrningsavtal. Vi förser er med färdigt underlag för avdrag för alla medarbetare.

Service ingår alltid med förmånscyklar från Bikelease och vi står för sevicen genom leasing avtalet eller närmsta sammarbetspartnern från Bikelease.

 

Stöd genom hela medarbetarresan

Vi vet att omständigheter kan komplicera löneförmåner. Personal säger upp sig, upplever sjukfrånvaro eller tar tjänstledigt. Bikelease har lösningar för alla situationer.

Läs mer bland våra frågor och svar, eller fråga oss genom den gröna knappen nedan.